Doorstart voor iCentre, Dixons en MyCom

Doorstart voor iCentre, Dixons en MyCom
iCentre, Dixons en MyCom, maken een doorstart onder de nieuwe eigenaar Relevant Holdings. Alle 24 iCentre-winkels, ruim 30 Dixons-winkels en 22 MyCom-winkels, waaronder negen winkels van franchisenemers, blijven dankzij de doorstart open, evenals de webwinkels van de drie ketens. Dankzij de doorstart is er naar verwachting voor circa de helft van de meer dan 1.000 medewerkers van BAS Group zicht op een nieuw dienstverband.

 

Garantie
De doorstarter zal zich zoveel als kan sterk maken eventuele problemen van afgenomen producten en/of diensten op te lossen maar zal de garantie in beginsel niet overnemen. Het bestuur van de PvCF is in overleg om de 3 jarige garantie van betreffende producten, gekocht in de PvCF PC Actie 2013, te waarborgen.

 

PvCF PC Actie 2016

Het bestuur van de PvCF heroverweegt de doorgang van de PC Actie 2016. Eerder is in Computer Express 2015/5 gemeld dat deze actie weer in samenwerking met de BAS Group zou plaatsvinden. Vanwege het faillissement en doorstart is er echter een nieuwe situatie ontstaan. Het bestuur zal daarom nader onderzoek doen. Zodra er meer bekend is over de PC Actie 2016 zullen we dit op de website melden.

« Terug naar Nieuws