Laatste nieuwsfeiten PC Aktie PvCF 2016

Vouchercodes
Alle trouwe leden krijgen deze week een brief met twee vouchercodes. Deze unieke codes zijn niet overdraagbaar, éénmalig te gebruiken en zijn een beperkte tijd geldig.
Bewaar de brief goed, de codes worden éénmalig verstrekt.
De codes moeten bij het afrekenen van de bestelling worden gebruikt en kunnen niet achteraf, nadat de bestelling is gedaan, alsnog worden ingewisseld.

Actie Special
De Actie Special van maar liefst 76 pagina's ligt bij de meeste mensen op 7 mei op de deurmat. Op de adresdrager van de Actie Special staat jouw unieke bestelnummer afgedrukt.
Bewaar deze goed want deze heb je nodig om een bestelling te kunnen plaatsen.

Het kan zijn dat de bezorger nog niet bij u is geweest maar vrijdag is alles bij PostNL aangeboden.

Om een bestelling te plaatsen heb je je bestelnummer nodig. Maar je kunt hier al wel vast de Actie Special downloaden om de procedure en producten te bekijken.

Actie Special

Inruil
Wij willen je er nog even aan herinneren dat je de Apple apparatuur die je tijdens de Actie van 2013 hebt aangeschaft kunt inruilen op de kijkavonden.  Lees hiervoor het uitgebreide bericht in verenigingsnieuws in onze app.
Uitleveren
In afwijking van eerdere communicatie is het nu ook mogelijk om je bestelling op je huisadres in België en Duitsland te laten leveren.

Leningsformulier
Je kunt het formulier per post opsturen of via de e-mail.
Om tot een snelle afhandeling van je order te komen is het noodzakelijk dat het formulier volledig is ingevuld en voorzien is van een handtekening.

Voor een nog snellere afhandeling van je bestelling kun je ook het ondertekende formulier digitaal opsturen. Je scant of maakt een foto van het ondertekende formulier met je smartphone of tablet. Ook zijn er verschillende apps beschikbaar waarmee je kunt scannen. Zorg er wel voor dat je een duidelijk leesbaar pdf-of Jpeg-bestand als bijlage meestuurt.
Waarbij een pdf-document de voorkeur heeft. Dus het document in de hoogste kwaliteit opsturen is geen overbodige luxe want niet goed leesbare en ingevulde documenten kunnen niet worden verwerkt en moeten wij weer terugsturen.

Mededelingen
Op de PC Actie PvCF webpagina die vanaf 7 mei beschikbaar is, tref je onder de rubriek “mededelingen” het laatste nieuws over de aangeboden producten, prijzen en overige belangrijke informatie

Epson: inktpatronen behoren tot het verleden.
Epson komt met de eerste inkjetprinter zonder cartridges: De Epson EcoTank!
Na aanschaf vul je de inkttanks eenvoudig met de meegeleverde flesjes inkt en je kunt als gemiddelde gebruiker 2 jaar onbezorgd printen, zonder het vervangen van cartridges of bijvullen van inkt!
Dit levert je een kostenbesparing tot 70% op in vergelijking tot de traditionele cartridgemodellen en bespaart u een hoop ergernis.
In het aanbod van de PC Actie PvCF 2016 treft u 2 modellen.
•         EcoTank ET-2550: zorgeloos printen, scannen en kopiëren, voorzien van Wi-Fi, Apple AirPrint, Google Cloud Print en cardreader.
•         EcoTank ET-4500: zorgeloos printen, scannen, kopiëren en faxen, voorzien van Wi-Fi, Ethernet, Apple AirPrint, Google Cloud Print en automatische documentinvoer.
Beide modellen worden standaard geleverd met voldoende inkt voor 4.000 pagina’s in zwart-wit en 6.500 pagina’s in kleur!
Epson is aanwezig op alle kijkavonden en ze vertellen u graag meer over de voordelen van EcoTank

« Terug naar Nieuws