Nieuwe webwinkel

De huidige webwinkel is nodig aan een fikse verbouwing toe. Dat idee hebben we al geruime tijd maar nu gaan we dit binnen korte tijd realiseren. De nieuwe webwinkel krijgt naast een nieuw smoeltje meer functionaliteiten, stabiliteit en aanpassing aan de hedendaagse ontwikkelingen. Datzelfde kan worden gezegd van de nieuwe Elektronische Nieuwsbrief. Ook die krijgt een flinke opknapbeurt.

Wanneer?
Op het moment dat deze Computer Express bij de leden ligt wordt de laatste hand aan de nieuwe webwinkel gelegd. De huidige webwinkel zal twee weken gesloten worden om de overgang naar de nieuwe webwinkel goed te kunnen realiseren. In die periode kunnen leden de webwinkel niet meer benaderen totdat de nieuwe webwinkel online staat.

Houd de website van de PvCF in de gaten of je brievenbus. Iedereen ontvangt in die periode namelijk twee brieven van de PvCF. De eerste brief bevat informatie over hoe je een account kunt aanmaken in de webwinkel. In de tweede brief ontvang je je persoonlijke wachtwoord. Dit kun je natuurlijk tijdens het initieel inloggen weer zelf veranderen.

Iedereen ontvangt brieven hoe je je account kunt activeren in de nieuwe webwinkel.

« Terug naar Nieuws