Laatste nieuws

14-05-2019

PC Actie Special met vertraging bezorgt.
Communicatieproblemen tussen de drukker en Post NL i.v.m. de doorstart van de drukker na de aanvraag voor faillissement zijn hier de oorzaak van.
We hebben nu de toezegging dat Post NL de Actie Special op woensdag 15 mei zal bezorgen.
Excuses voor het ongemak.

 

11-05-2019

Ondanks de afspraak dat de PC PvCF Actie Special met 24-uurs service zou worden verzonden zodat die op zaterdag 11 mei in de brievenbus zou vallen blijkt dat dit bij velen niet is gelukt.
Wij betreuren dat ten zeerste want dit betekent dat de PC Actie Special pas op dinsdag 14 mei bij deze groep leden zal worden bezorgd.
Wil je echter niet zo lang wachten dat kun je de PC Actie Special ook downloaden en lezen via deze link.
Bestellen van producten kan pas nadat de begeleidende brief bij de PC Actie Special is ontvangen want daar staat je persoonlijke bestelnummer in.

Excuses voor het ongemak!

 

03-05-2019

De voorbereidingen voor de PC Actie 2019 zijn in een afrondende fase beland. De oorspronkelijke planning ging uit van een bezorgdatum van de PC Actie Special met daarin alle info over de actie op dinsdag 7 mei. Door allerlei tegenslagen is dat niet gelukt. Op zaterdag 11 mei zal de PC Actie Special bij iedereen thuis worden bezorgd. De bestelperiode start maandag 13 mei en loopt tot en met 14 juni 2019.

In de PC Actie Special 2019 kun je alle informatie over de procedure, assortiment enz. lezen. Het bestuur is het gelukt om aantrekkelijke aanbiedingsprijzen te realiseren alsmede, doorgaans 3 jaar garantie, thuisbezorging én andere goede voorwaarden.

 

 

 

« Terug naar Nieuws