Laatste nieuws

21-02-2019

Bestelperiode
Samen met Centralpoint wordt een planning opgesteld met alle activiteiten die uitgevoerd moeten worden om in mei 2019 een succesvolle actie te kunnen houden. Vooralsnog wordt gemikt op de bestelperiode woensdag 8 mei tot en met vrijdag 7 juni.
Zoals gebruikelijk bij de PC Actie wordt op dinsdag 7 mei de PC Actie Special thuisbezorgd bij alle leden van de PvCF. Medewerkers van de Belastingdienst en het Ministerie van Financiën die geen lid zijn kunnen de PC Actie Special opvragen door naar deze link te gaan en het formulier in te vullen. Om hieraan bekendheid te geven wordt in april promotie materiaal neergelegd bij de koffiecorners.

Assortiment
Over het assortiment is op dit moment weinig meer te zeggen dat we nog in onderhandeling zijn met Centralpoint en de toeleverende computerfabrikanten. Hierbij houden we uiteraard rekening met de uitkomsten van de enquête die in het najaar van 2018 is gehouden onder de leden. In CE6 zijn de uitkomsten hiervan gepubliceerd.
De PvCF biedt uiteraard weer de mogelijkheid om de aanschafprijs van de computerapparatuur te financieren. Hierdoor is het mogelijk om in 3 jaar tijd de aanschafkosten maandelijks af te betalen. Op de aanschafprijs komt bij een lening een rentetoeslag ter dekking van de kosten.

 

18-02-2019 

Iedereen die lid is van de PvCF wordt via de verschillende PvCF-kanalen op de hoogte gehouden van de PC Actie 2019.
Dat geldt dus niet voor medewerkers van de Belastingdienst en medewerkers ressorterend onder het Ministerie van Financiën die geen lid zijn van de PvCF.
Voor deze laatste groep is het mogelijk om NAW-gegevens alsmede e-mailadres op te geven om nieuws te ontvangen over de PC Actie 2019. Klik daarvoor HIER om je gegevens in te voeren. 

 

 

« Terug naar Nieuws