Laatste nieuws

 

29-05-2019

Zoals onlangs gemeld onderhandelt de leverancier van de PC Actie (Centralpoint – hierna CP) met Apple om prijsverlagingen tot stand te kunnen  brengen. Vandaag kan worden gemeld dat bij de populaire MacBook Air  1.8GHz er een prijsverlaging kan worden doorgevoerd van € 999 naar € 859. In combinatie met de drie jaar garantie is deze aanbieding meer dan marktconform. Ook bij verschillende uitvoeringen van de iPad Pro WiFi+Cellular zijn de prijzen verlaagd. Mensen die al één van voornoemde producten tegen de oude hogere prijs hebben besteld worden door CP benaderd en krijgen het prijsverschil geretourneerd.

CP blijft onderhandelen met toeleveranciers om nog meer prijsverlagingen te kunnen realiseren.

Over het algemeen is de verkoop tijdens deze PC Actie (waar het gaat om directe betalingen) vergelijkbaar met de succesvolle PC Actie uit 2016. De top 3 van meest populaire producten tijdens de PC Actie zijn de notebooks HP Pavilion 15 inch gevolgd door de HP Envy 17 inch en de desktop HP Pavilion 595-p0650nd.

 

27-05-2019

Sommige collega’s melden ons dat andere leveranciers tijdelijk acties houden met lagere aanbiedingsprijzen voor Apple apparatuur. Centralpoint is druk in gesprek met alle leveranciers om prijsverlagingen door te voeren, waar mogelijk zullen deze morgen om 14:00 verwerkt zijn. Mocht je je bestelling reeds geplaatst hebben en het door jou bestelde product wordt in prijs verlaagd, zul je het teveel betaalde bedrag retour ontvangen.

Hoe registreer je je op de website?

Wanneer je je nog niet hebt geregistreerd op de voornoemde website dan is dat nog mogelijk. Op de website https://pvcf.centralpoint.nl vul je onder het kopje Registreren achtereenvolgens je e-mailadres, voorletters, Achternaam, Registratiecode (is het bestelnummer op de meegezonden adresdrager bij de Actie Special) en wachtwoord in en klik je tenslotte op Registreren. In je e-mailadres postbus ontvang je daarna een mail met een activatielink en zodra je die link activeert kun je inloggen met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

Voorraadindicatie op website

Op de bestel website wordt voor producten vaak de voorraadindicatie ‘Spoedig verwacht’ getoond. Deze indicatie is in vele gevallen niet correct en kan er toch worden uitgeleverd, doordat er veel bestellingen uitgeleverd worden lijkt er weinig te wijzigen in de voorraadstanden. Levering vindt tot heden plaats binnen enkele werkdagen.

Waarom zou je een product aanschaffen tijdens deze actie? 

Over het algemeen zijn de producten in deze PC Actie erg aantrekkelijk geprijsd. Bij enkele producten zijn er leveranciers die onder onze aanbiedingsprijzen gaan. Dit betreft dan met name enkele Apple apparaten. Vergeet echter niet dat op alle apparatuur (m.u.v. printers) van de PC Actie PvCF 3 jaar garantie zit. Dat is bij aanbiedingen buiten deze PC Actie van de PvCF niet het geval daar betaal je voor een derde jaar garantie gemiddeld 100 Euro.

 

14-05-2019

PC Actie Special met vertraging bezorgt.
Communicatieproblemen tussen de drukker en Post NL i.v.m. de doorstart van de drukker na de aanvraag voor faillissement zijn hier de oorzaak van.
We hebben nu de toezegging dat Post NL de Actie Special op woensdag 15 mei zal bezorgen.
Excuses voor het ongemak.

 

11-05-2019

Ondanks de afspraak dat de PC PvCF Actie Special met 24-uurs service zou worden verzonden zodat die op zaterdag 11 mei in de brievenbus zou vallen blijkt dat dit bij velen niet is gelukt.
Wij betreuren dat ten zeerste want dit betekent dat de PC Actie Special pas op dinsdag 14 mei bij deze groep leden zal worden bezorgd.
Wil je echter niet zo lang wachten dat kun je de PC Actie Special ook downloaden en lezen via deze link.
Bestellen van producten kan pas nadat de begeleidende brief bij de PC Actie Special is ontvangen want daar staat je persoonlijke bestelnummer in.

Excuses voor het ongemak!

 

03-05-2019

De voorbereidingen voor de PC Actie 2019 zijn in een afrondende fase beland. De oorspronkelijke planning ging uit van een bezorgdatum van de PC Actie Special met daarin alle info over de actie op dinsdag 7 mei. Door allerlei tegenslagen is dat niet gelukt. Op zaterdag 11 mei zal de PC Actie Special bij iedereen thuis worden bezorgd. De bestelperiode start maandag 13 mei en loopt tot en met 14 juni 2019.

In de PC Actie Special 2019 kun je alle informatie over de procedure, assortiment enz. lezen. Het bestuur is het gelukt om aantrekkelijke aanbiedingsprijzen te realiseren alsmede, doorgaans 3 jaar garantie, thuisbezorging én andere goede voorwaarden.

 

 

 

« Terug naar Nieuws