PvCF PC Actie 2016

Wie is Infotheek?
Infotheek (https://infotheek.com/) is voor velen een onbekende leverancier. Deze onderneming levert al 25 jaar hardware aan bedrijven, onderwijs, overheid, zorg en richt zich ook steeds meer op de consumentenmarkt. Met de webshop 4Launch (https://www.4launch.nl/) worden goede resultaten geboekt in het consumentensegment en worden goede scores gehaald qua prijsstelling en service bij tweakers.net . Maar Infotheek is meer dan dat. In de volgende Computer Express zal er dan ook meer aandacht worden besteed aan deze onderneming.

Wanneer wordt de actie gehouden?
De bestelperiode zal worden gehouden tussen 7 mei en 5 juni en er zullen op verschillende locaties kijkavonden worden georganiseerd tijdens de bestelperiode. Op 7 mei zal de PC Actie Special bij alle medewerkers van de Belastingdienst en het Ministerie van Financiën thuis worden bezorgd.

Enquête
De uitkomsten van de enquête bepalen in belangrijke mate welke hardware er wordt aangeboden tijdens de PC Actie 2016. De enquête kan nog worden ingevuld tot en met zondag 7 februari. Heb je de enquête nog niet ingevuld klik dan hier.

De app PvCF Actueel
Leden van de PvCF die de app PvCF Actueel al in gebruik hadden hebben het laatste nieuws over de PC Actie 2016 direct ontvangen. Dat is nu eenmaal het voordeel van deze app. Heb je de app nog niet geïnstalleerd? Doe dat dan zo snel mogelijk om continu op de hoogte te worden gehouden. Gebruikers van een Android smartphone/tablet kunnen de app downloaden in Google Play en gebruikers van een Apple iPhone/iPad vinden de app in de AppStore. In Computer Express 2016/1 vind je op pagina 8 en 9 meer informatie over de app.

« Terug naar Nieuws