Terugkijkend op de PC Actie 2016

Ik kan niet anders concluderen dat het een heel succesvolle actie is geweest. De samenwerking met Infotheek/4Launch is, zeker gezien de korte voorbereidingstijd, erg goed geweest.
Het aangeboden assortiment is positief door de (ex) medewerkers van de Belastingdienst en Ministerie van Financiën ontvangen en over het algemeen heeft de uitlevering na bestelling zeer snel plaatsgevonden.

Bestelproces

Over het algemeen heeft het uitleveren na bestelling snel plaatsgevonden. Sporadisch was er korte tijd geen voorraad van een enkel model. De levertijd liep dan op tot enkele dagen.
Uitzondering op het snel kunnen leveren is de HP Envy x360 15-AQ015ND geweest. In de Actie Special was al aangekondigd dat dit gloednieuwe model pas vanaf 20 mei uitgeleverd kon worden. Toen bleek ook nog dat dit model veel meer besteld werd dan vooraf ingeschat. Gevolg is geweest dat de laatste modellen half juni zijn afgeleverd.

Aan het begin van de actie is de HP Spectre X2 12a-030 in prijs gedaald. Bestellers van dit model voor de prijsdaling hebben conform afspraak het te veel betaalde teruggekregen.
Met Infotheek/4Launch is geïnventariseerd hoeveel contacten er zijn geweest en over welke onderwerpen er de meeste vragen zijn gesteld gedurende de bestelperiode.

« Terug naar Nieuws