Tussentijdse informatie over de PC Actie 2019.

Sommige collega’s melden ons dat andere leveranciers tijdelijk acties houden met lagere aanbiedingsprijzen voor Apple apparatuur. Centralpoint is druk in gesprek met alle leveranciers om prijsverlagingen door te voeren, waar mogelijk zullen deze morgen om 14:00 verwerkt zijn. Mocht je je bestelling reeds geplaatst hebben en het door jou bestelde product wordt in prijs verlaagd, zul je het teveel betaalde bedrag retour ontvangen.

Hoe registreer je je op de website?

Wanneer je je nog niet hebt geregistreerd op de voornoemde website dan is dat nog mogelijk. Op de website https://pvcf.centralpoint.nl vul je onder het kopje Registreren achtereenvolgens je e-mailadres, voorletters, Achternaam, Registratiecode (is het bestelnummer op de meegezonden adresdrager bij de Actie Special) en wachtwoord in en klik je tenslotte op Registreren. In je e-mailadres postbus ontvang je daarna een mail met een activatielink en zodra je die link activeert kun je inloggen met het door jouw opgegeven e-mailadres en wachtwoord.

Voorraadindicatie op website

Op de bestel website wordt voor producten vaak de voorraadindicatie ‘Spoedig verwacht’ getoond. Deze indicatie is in vele gevallen niet correct en kan er toch worden uitgeleverd, doordat er veel bestellingen uitgeleverd worden lijkt er weinig te wijzigen in de voorraadstanden. Levering vindt tot heden plaats binnen enkele werkdagen.

Waarom zou je een product aanschaffen tijdens deze actie? 

Over het algemeen zijn de producten in deze PC Actie erg aantrekkelijk geprijsd. Bij enkele producten zijn er leveranciers die onder onze aanbiedingsprijzen gaan. Dit betreft dan met name enkele Apple apparaten. Vergeet echter niet dat op alle apparatuur (m.u.v. printers) van de PC Actie PvCF 3 jaar garantie zit. Dat is bij aanbiedingen buiten deze PC Actie van de PvCF niet het geval daar betaal je voor een derde jaar garantie gemiddeld 100 Euro.

« Terug naar Nieuws