Vul de enquête in!

Let op: In een eerdere publicatie is ten onrechte Van der Valk Haarlem genoemd als locatie voor een kijkavond. Dit moet echter zijn: Van der Valk Akersloot.

Vul de enquête in!

De organisatoren van de kijkavonden willen weten wie en hoeveel mensen er op elke locatie komen. Ben je van plan om één van de kijkavonden te bezoeken vul dan de enquête in: Klik daarvoor hier

Hoe werkt het inruilen?

Tijdens de kijkavonden is iemand van de 360°IT Recovery afdeling van Infotheek aanwezig. Je kunt met jou product naar deze medewerker van Infotheek. De medewerker geeft ter plekke een waarde-oordeel. Wanneer het product wordt ingenomen wordt naast controle op beschadigingen gekeken of het product in de fabrieksinstellingen teruggezet is. Bij een iPad wordt gekeken of "vindt mijn iPad" uitgeschakeld is. Dit laatste is een must. Wanneer je akkoord gaat kun je het product direct afgeven en krijg je een 4Launch waardevoucher ter waarde van dit bedrag. Deze voucher is alleen te gebruiken bij een bestelling tijdens de actie. Wil je dus inruilen, zorg dan dat je eerst inruilt voor je gaat bestellen.

De bedragen zijn de maximale bedragen die mogelijk worden gegeven voor jou product. Het product moet dan in bijna nieuwe staat zijn, dat wil zeggen onbeschadigd en goed werkend. In het geval van, diepe, krassen kan het product niet als A-kwaliteit worden ingenomen en zal het product een lagere waarde krijgen. Dan wordt ter plekke door de medewerker van Infotheek beoordeeld of het product kan worden aangenomen en welke waarde hieraan verbonden is. De medewerker van Infotheek onderhandelt niet over de prijs, zijn/haar oordeel is niet bespreekbaar.

Staat er nog informatie op het product?

Infotheek is via ISO nominering onder andere gecertificeerd voor het "data wiping" proces en mag hierdoor ook producten van de diverse ministeries refurbishen. Dit is voor jouw ook een stuk zekerheid.

Nog meer voordelen:
•Veiligheid: Ons gehele Asset Recovery proces is in eigen beheer;
• Zekerheid: Data wordt gecertificeerd verwijderd en hardware volgens ISO normen verwerkt;
•Ervaring: Wij hebben 25 jaar ervaring met de verwerking van gebruikte hardware;
•Verantwoordelijkheid: Jij houdt rekening met zowel milieu (het product wordt opnieuw gebruikt) als met kosten.

Bovendien heb jij met onze opkoop nog meer voordeel op de aanschaf van nieuwe hardware bij Infotheek. Voordeliger ben je nergens anders!

Tabel Inruil

« Terug naar Nieuws